Currently in Gothenburg

För trött för att åka till Mallorca

Categories: On my mind.....

Annika Ullevi -3

 

Alltså nu är jag inte riktigt klok!
Häromdagen frågade min man om vi skulle åka till Palma Stad en vecka eftersom det är så billigt nu. Först blev jag super exalterad, klart jag vill åka till Mallorca, vi började kolla boende, hotell, hyra lägenhet. Men efter en stund tog min trötthet över och jag började nästan provokativt undra vad vi ska stressa dit för?

– Skärp dig Annika, han vill ju bara spendera lite tid på tu man hand. – Just det, på tu man hand! Det är det som är problemet:
Jag har ju precis börjat ta tag i mitt liv på allvar och jobbar mentalt varje dag med att prioritera mig själv, och att då behöva umgås dygnet runt…..

Nej, min hjärna är alldeles för snurrig just nu, den behöver ta det lugnt, bara vara hemma och glida runt i Göteborg istället 😉

 

Herregud, är det verkligen jag som skriver detta?
Håller jag på att tappa greppet?
Måste nog kolla upp lite resor i alla fall……………

Annika Ullevi -4