Currently in Gothenburg

Who Stole my new Coat from Milan?

Categories: Photo Shoots

Sisley-8-4

Okej, jag får väl ta det som en komplimang när min 23 åriga dotter genast kastar sig över mitt enda köp jag gjorde i Milano. Min nya läckra höstkappa från Sisley i senapsgul animal print, en färg som kommer jättestort nu!

Fast i butiken så envisades alla med att den finns även i grått?! Nej, nej, inte jag! Den här ska bli ett ”statement” i min garderob, och självklart kommer jag att bli lika fierce som Malin 😉

I think I just have to take it as a compliment when my 23 years old daughter, in an excitement throw herself over my new Sisley coat I bought in Milan 2 weeks ago. I really like the mustard color print that is so hot this fall, and this coat will definitely make a statement in my closet! However, am I going to look as fierce as she does in it?
Of course I will 😉

Sisley-9 Sisley-8-2 Sisley-11 Sisley-12 Sisley-13 Sisley-14 Sisley-16

Sisley-8-3My partner in crime: Malin Lagerqvist