Currently in Gothenburg

Såå Trött på Träning

Categories: On my mind.....,Training

Never give up-1

 

I två månader har jag kört stenhårt med träning och hållit igen på godsaker, har inte på något sätt svultit, jag använder ju Viktväktarnas app och väljer man rätt mat kan man faktiskt äta sig både mätt och belåten.

Träningen på SATS har också känts jättebra; Dans, Combat, Body Pump och de senaste veckorna mycket Yoga.
Men den här helgen skrek bara kroppen NEEEJ!! Orkar inte mer!

Vill bara slänga mig i soffan med en påse OLW Crispy Cheez Cruncherz och strunta i allt vad träning heter.

Är det detta som kallas abstinens?
Kanske kom det efter att ha kollat på Göteborgsvarvet i lördags och sen ramlade in på Barsac på Viktoriagatan. Skulle unna oss ett glas vin i solen men det slutade med ännu ett glas ihop med underbara ostar, som de otroligt trevliga ägarna sålde in bra i sin supermysiga Restaurang/Bar.
Kan verkligen rekommendera Barsac som bara……oj, det blev mycket ”bar” i den här texten 😉 har 2 månader på nacken.

Som sagt, kanske var det de goda vinet och ostarna som triggade igång mitt gamla jag, men antar att det är nu man ska ta sig i nackskinnet, rycka upp sig och inte låta allt slit försvinna i en påse ostbågar.
Det finns så mycket i mitt liv som varit en besvikelse, när man inte orkat och hellre gett upp än att kämpa vidare. – Det är ju just det här jag lovat mig själv att ändra på, att för en gång skull känna lyckan av nå ett mål – Inte ge upp, hur ont det än gör!

Så ja!
Jag ska självklart gå på Yogan ikväll, Dansen i morgon, Boxing på fredag,
och Combat på söndag 🙂

fbe913463f0d6128b9a2a681cd22ebad