Currently in Gothenburg

Motivation Monday – Leg Surgery

Categories: On my mind.....

IMG_9937

 

Äntligen! Som jag har väntat…..

Har ni någon gång sett ett foto på mig med klänning? Nä, just det! Har man benen fulla med åderbråck och bristningar väljer man alltid byxor. Ibland undrar jag om jag inte hade tagit tag i den här operationen tidigare om man bott i ett varmt klimat, där man exponerar sig lite mer.
Men att jag inte gjort det har mer en ekonomisk aspekt – Eftersom jag inte har ont av mina bråck, mer än att benen lätt svullnar, så räknas operationen som kosmetiskt, bara att gilla läget! Numera är detta ett ganska vanligt och enkelt ingrepp som görs på många ställen, och i och med det har priset också blivit bättre. Så nu, äntligen – på torsdag är det jag som åker jag till Venous Centre här i Göteborg.

Det här är en riktigt bra ”Motivation Monday” 🙂

Bilden på mig ovan (i klänning!!) tog jag i ett provrum i New York förra sommaren……såå sugen på att köpa en klänning, som finns hur många fina som helst där, men mitt självförtroende sa nej! Men nästa gång så…..