Currently in Gothenburg

Motivation Monday – Buy more Shoes

Categories: Training

3 x jogging -1

 

Löpare som växlar mellan minst 2 par skor minskar sin skaderisk med 39%, till skillnad mot de som bara springer i 1 par. I alla fall enligt Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports, och skadad vill man ju inte bli så jag slog helt enkelt till på 3 par!

På torsdag tar min son Alex studenten, en milstolpe i livet som naturligtvis ska firas, men just nu är jag superstressad – Jag vill så gärna vara en cool, laid-back person, lite det-ordnar-sig-mentalitet men den infinner sig inte?!! Jag får hela tiden prata med mig själv om att ta det lugnt….andas….le!

Det kanske är just nu man ska ta på sig de där nya löparskorna, springa av sig lite överskotts energi. Och jag har ju faktiskt lovat mig själv att öka min jogging med 3 minuter per vecka. Att hålla det löftet trots att man har många andra saker omkring sig skapar väl den där sköna känslan – när man är nöjd med sig själv så löser sig allt det andra automatiskt!

 

Runners who rotated between at least two pairs of sneakers, compared with those who had just one, according to Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports, lowered their injury risk by 39 percent. And I don’t want that to happen to me, so I bought three pairs 😉

So while super stressed, planning my sons upcoming graduation, I guess running is exactly what I need to do right now!

 

3 x jogging -3

Nike
Asics