Currently in Gothenburg

Kettlebell Workout

Categories: Training

 

Kettlebell-4

 

De senaste åren har jag tyvärr kommit ifrån min träning mer och mer och allra mest den här vintern. Många omständigheter har gjort att varken kraften eller lusten har funnits. Men nu när man inser att det ligger 5 kg för mycket under kläderna o myser måste jag ta tag i mig själv. Har provat Viktväktar tänket, testat att äta mer fett, dragit ner på kolhydrater…..Men hej sköna kväll och underbara soffa! Så sitter man där med en skål popcorn, Ben & Jerry…..ja, ni vet!!

Och med tanke på att jag jobbar hemifrån, behöver jag ju inte röra på mig särskilt långt eller mycket 😉 INTE bra!

Så nu finns det bara ett sätt, och jag vet ju innerst inne att detta är det enda och det rätta – Börja träna igen!
Förrutom lätt jogging på kvällarna – frisk luft efter en dag inomhus går före gymmet just nu, har jag plockat fram min 12 kg Kettlebell……OMG! Den är superbra, tar på alla möjliga och omöjliga ställen…..Nu gäller det bara att hålla fast vid detta.

Har insett att jag ofta använder ursäkter för att komma undan vissa saker. Har funderat mycket den sista tiden varför jag gör så, om det bottnar i rädslan att misslyckas, rädslan att det ska vara jobbigt. Har det hänt något i min barndom som gör att jag känner så här. Minns när jag spelade handboll som tonåring……tvekade alltid när jag borde skjuta mot mål, och skickade hellre bollen till någon annan……dåligt självförtroende har nog följt mig genom hela livet. Fasen också att det ska vara så svårt, man är ju vuxen och borde inte bry sig, men ändå………

 

Kettlebell-2
Kettlebell-5