Currently in Gothenburg

Harlem – I’m obsessed with her Hair

Categories: Harlem,New York


Sitter och äter lunch på Corner Social i Harlem, men kan nästan inte koncentrera mig på maten. Jag är helt fascinerad av kvinnan som sitter bakom Peo, eller rättare sagt hennes hår! Mannen hon har sällskap av sitter med ansiktet åt mitt håll, och med tanke på hur cool han ser ut, förstår jag att hon naturligtvis är lika fierce, jag menar med det håret har man självförtroende!
Känner mig som en paparazzi fotograf när jag låtsas ta kort på Peo men försöker fånga henne. 
Detta är verkligen en av sakerna jag älskar med Harlem; det finns så många super coola människor här, och man slutar aldrig att inspireras!
                                    

Translation:
I’m having lunch at Corner Social in Harlem, but I almost can’t concentrate on the food. I am so fascinated by the woman sitting behind Peo, or rather her hair! The man joining her sits toward my direction, and considering how cool he looks, I understand that she of course is just as fierce, I mean that hair screams confidence!
I feel like a paparazzi, when I’m pretending to take pictures of Peo but trying to catch her. This is really one of the things I love about Harlem: there are so many super cool people here to be inspired by.