Currently in Gothenburg

Cool and Tattooed

Categories: Street Style

Milano tattoo-1

Jag är inte något fan av tatueringar, nog mest för att jag är rädd ifall jag skulle ångra mig efteråt. Sen måste jag säga att det är tio gånger mer coolt på en ung tjej än någon i min egen ålder. Men ändå……tänk på alla som tatuerar sig idag, tatueringar kan ju se grymt bra ut på en ung person speciellt med lite rockig stil, men hur kommer man att uppleva tatueringarna 30 år senare? När huden börjar ge efter, och ens stil kanske har förändrats?! Fegt av mig att tänka så?
Kanske, men är den här tjejen som jag fotade i Milano, lika feminint fierce i sina tatueringar om 25 år?! Då böjer jag mig 🙂

 

I’m not a fan of tattoos, I guess it’s mostly because I’m afraid that I’ll regret it later. I mean young people can really pull of a lot of tattoos, but what happens when you get older, your skin is not as firm any longer, and also your style might have changed.
This girl, that I photographed in Milan, what I like about her is that she is very feminine even with her tattoos, so cool!

 

Milano tattoo-3