Currently in Gothenburg

A Sporty Photoshoot with Malin

Categories: Photo Shoots

 

I maj skrev jag ju om min nya Nikon kamera i inlägget I’m in Love – in my new Camera Lens.
Att fotografera är riktigt roligt, och även om jag inte är så duktig på det rent tekniskt, försöker jag att bara ha kul och njuta av vad jag ser, på mitt sätt. Dessa foton är tagna vid Drömmarnas Kaj i Göteborg, med Malin som modell – Ruff miljö med sol och värme…..Nästan lite New York känsla!

 

Translation:
In May I wrote about my new Nikon camera in the post I’m in Love – in my new Camera Lens.
Photography is really fun, and even though I’m not so good at it technically, I try to just enjoy what I see, in my way. These photos are taken in Gothenburg, and Malin acted model – I think the environment, sun and warmth give it a little New York feeling!