Currently in Gothenburg

New Start – New Blog site

Categories: On my mind.....

 

DSC_1398

 

Välkommen till min nya blogg sida – Annika Lagerqvist…..fast egentligen gillar jag ju tanken på mitt gamla bloggnamn ”50 something years & Fierce” och min önskan är förstås att fortfarande leva efter den principen.
😉

Varför bloggar jag egentligen, och vad är mitt syfte, kanske någon undrar?
Jo, men jag har upptäckt att det är en perfekt dagbok för mig själv…..Titta tillbaka på saker man gjort, tankar man haft som man lätt glömmer, och inte minst alla bilder man tagit.

Dessutom är det ju väldigt roligt att få dela med sig av livet efter 50, vilket inte alltid är så enkelt! Genom att skriva så här offentligt, lär man också känna sig själv lite bättre, då man blottar sig en aning, men jag försöker peppa mig att inte vara rädd, faktum är att det är både nyttigt och bra för själen att skriva, och inte minst självkänslan (fast den väntar jag på ska infinna sig?!)
Just nu känner jag mig faktiskt som en förvirrad tonåring, har kommit in i en vuxen pubertet och funderar nästan varje dag;

Vem är Annika? Framför allt nu när barnen klarar sig själva och man inte behöver ta det stora ansvaret längre.
Vad vill jag göra med resten av mitt liv?
Och hur ser, och mår mitt äktenskap ut egentligen?

Ja, kanske är detta något jag kan klura ut genom att dela med mig här!

En sak har jag i alla fall bestämt mig för gällande resten av mitt liv:
Jag ska ha kul! Jag ska göra allt jag kan för att få vakna och känna lycka, ta tag i fotograferingen som jag tycker är så rolig, fortsätta att resa, inspireras och hålla mig fräsch för min ålder ”Fabulous at your age!”

Hoppas ni vill hänga med!

 

Translation:
Welcome to my new blog page – Annika Lagerqvist, though I still like the idea of ​​ my old name ”50 something years & Fierce ”
😉

And what is my purpose of blogging?
Besides that it’s a perfect diary for myself, it’s also a great way to share the life after 50, which’s not always so easy! By writing, you actually get to know yourself a little bit better, especially when you do it like this, in public. But I’m trying to encourage myself not to be afraid, in fact, l think it’s good for your soul to write and share, and I think it can boost your self-esteem (though I’m still waiting for mine to arrive?!)

Right now, I’m actually feeling like a confused teenager, like I’m in an adult puberty, and almost every day I ask myself;

Who is Annika? Especially now when I don’t have to take all that responsibility for the children anymore.
What do I do with the rest of my life?
And what about my marriage?

Big questions for a 50 + woman…..And maybe this is a good place to figure that out, while sharing daily thoughts.

Meanwhile, I’m gonna try to have fun! I will do everything I can to wake up every day and feel happiness, continue to learn more about photographing that I’m so into at the moment, travel which I love, and get inspired. Being healthy and last but not least: ”Fabulous at your age!”

 

 

DSC_4607New York, New York…….
Sist vi besökte NY var i slutet av november, då för att tömma lägenheten i Harlem som just nu är under renovering. Förhoppningsvis blir man klar i juni och då blir det naturligtvis en tur över igen.

DSC_4262 DSC_4265Är du nyfiken på hur lägenheten såg ut innan? Klicka här.

DSC_4666